Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Janet Jackson aduce turneul „Together Again” în Marea Britanie și Europa
Janet Jackson va începe turneul său "Together Again" în septembrie, în Marea Britanie și în Europa.
Printul Harry
Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus în luna mai, înainte de a se alătura soției sale Meghan într-o vizită în Nigeria, a declarat duminică purtătorul său de cuvânt.
Paris Hilton declară că noul ei album are de toate / Facebook
Paris Hilton susține că cel de-al doilea album de studio al său „are de toate”.
Captura Facebook
Înaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene (UE), Josep Borrell, a cerut duminică "să nu se deschidă cutia Pandorei a noilor războaie" în faţa creşterii tensiunilor internaţionale ca rezultat al noii ordini mondiale, informează EFE.
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
A murit o morsă de gripă aviară.
Captura Youtube
Willie Nelson este un muzician, compozitor și actor american cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul muzicii country.
Captura Youtube
Actrița Tania Popa joacă în filmul produs de Selly, Buzz House și a povestit prima interacțiune pe care a avut-o cu influencer-ul.
Taylor Swift: Albumul „Tortured Poets Department” domină topurile de vânzări din SUA și Billboard
Taylor Swift, megastarul pop, a vândut 2,61 milioane de copii în format fizic și unități de streaming ale albumului său "The Tortured Poets Department" în prima săptămână de la lansare în Statele Unite, a anunțat duminică Billboard. Acest debut a fost descris de Billboard drept "un succes...
Captura Instagram
Selly și Adrian Elicopter de luptă au fost subiectul cel mai picant din ultimele zile de pe TikTok.
Pexels.com
Scrierea creativă este un act de exprimare artistică care ne permite să ne explorăm gândurile, sentimentele și imaginația într-un mod unic și personal.
Care sunt PUNCTELE FORTE ale fiecărei zodii în 2023? / Foto: pexels, Andre Furtado
Cu toate cerințele și responsabilitățile zilnice, poate fi dificil să găsim timp pentru noi înșine, pentru pasiunile noastre și pentru cei dragi. Iată câteva sfaturi prin care ai putea să-ți construiești o viață plină de echilibru și fericire.
Foto Pexels
În lumea noastră agitată, în care suntem mereu în goană și în căutare de fericire, nu ar trebui să uităm să acordăm atenție fericirii celor dragi din viața noastră, inclusiv a celor necuvântătoare. Pentru mulți dintre noi, un membru prețios al familiei este prietenul nostru canin.
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Această rugăciune poate fi rostită în Săptămâna Patimilor, care începe chiar mâine.
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Există mai multe modalități de a vedea dacă prăjiturile sunt coapte.
Fotografie de la PhotoMIX Company/Pexels
MAI reamintește că luni și marți serviciile publice comunitare care eliberează permise de conducere, certificate de înmatriculare, pașapoarte și cărți de identitate, precum și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne care eliberează diverse tipuri de documente, vor avea program normal...
Fotografie de la Pixabay
Până la 16.000 de turişti ajung zilnic pe insula Capri din Marea Mediterană, depăşindu-i pe cei 12.900 de rezidenţi, iar mulţi dintre aceşti vizitatori stau şi peste noapte, în condiţiile în care din ce în ce mai multe locuinţe sunt închiriate turiştilor, ceea ce creează probleme rezidenţilor,...
Britney Spears sărbătorește sfârșitul luptelor juridice cu tatăl ei/Facebook
Britney Spears a sărbătorit sfârșitul bătăliilor juridice legate de tutela sa de 13 ani.
Elon Musk - Foto: Agerpres
Un avion privat legat de directorul general al Tesla TSLA.O, Elon Musk, a aterizat duminică la Beijing, a arătat o aplicație de urmărire a zborurilor, în timp ce două persoane care au cunoștință despre acest lucru au declarat că miliardarul a dat startul unei vizite surpriză pe cea de-a doua...
Jon Bon Jovi „nu a fost impresionat” de Livin' On a Prayer / Bon Jovi
Jon Bon Jovi „nu a fost atât de impresionat” de „Livin' On a Prayer” atunci când a fost scrisă pentru prima dată.
Google investește 75 de milioane de dolari pentru a învăța un milion de americani cum să folosească inteligența artificială/ Sursa foto: Pexels
Google a anunțat că lansează un curs menit să învețe un milion de americani cum să folosească instrumentele de inteligență artificială.
Billie Eilish, Lorde și Green Day vor să fie adoptat un proiect de lege care să protejeze fanii de înșelăciunile cu bilete/Instagram
Billie Eilish, Lorde și Green Day se numără printre cei 250 de artiști care au semnat o scrisoare deschisă pentru a aproba Fans First Act pentru a-i proteja pe cei care merg la concerte de înșelăciunile cu bilete și de prețurile de revânzare ridicole.
Aaron Sorkin, scenaristul premiat cu Oscar pentru "The Social Network", pregăteşte un nou film care va explora responsabilitatea Facebook în atacul asupra Capitoliului din Statele Unite de la 6 ianuarie 2021, informează France Presse.
Sursa Foto: Agerpres
O hartă animată care înfățișează toate zborurile efectuate anul trecut de avioanele private ale lui Taylor Swift a devenit un subiect de discuție viral pe rețelele de socializare.
Captura Facebook
Blink-182 au anunțat noi date ale turneului din 2024 în America de Nord.
Foto: Agerpres
Președinta muzeului Luvru a anunțat că Mona Lisa ar putea beneficia de condiții îmbunătățite de expunere.


DC Media Group Audience


pixel